Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Koti

Tervetuloa Koskelan Hunajatarhan kotisivuille!

Myymme hunajaa ja mehiläisvahatuotteita. Täällä voit myös tutustua hunajan ja mehiläisten ihmeelliseen maailmaan.

Koskela, IittiKoskela, IittiOlemme Iitin kunnassa lähellä Kouvolaa toimiva pieni hunajatarha. Vuonna 1991 hankkimamme tilan nimi on Koskela ja sijaitsee Kuukson kauniissa maalaiskylässä.

Aloitimme mehiläistarhauksen harrastusmielessä vuonna 2011. Pesämme sijaitsevat omalla pihallamme sekä ympäri kylää. Teemme myös yhteystyötä luomuapilaa viljelevän naapurin kanssa. Mehiläisemme pölyttävät apilan kukkia ja keräävät samalla hunajaa pesiin.

Tuotteina ovat aluksi lähinnä hunaja ja mehiläisvahakynttilät. 

Asumme keskellä luontoa ja haluamme toimia luonnon ja eläinten ehdoilla. Tämän takia yritämme olla omavaraisia lihan, kananmunien ja maitotuotteiden osalta. Tämä omaan käyttöön perustava lihan sekä maitotuotteiden tuotanto perustuu lähinnä eettisiin periaatteisiin, mutta haluamme myös varmistaa että meidän ruokamme on mahdollisimman puhdasta ja lähellä tuotettua. Näin ollen kasvatamme kalkkunoita, vuohia ja vapaita pihakanoja ilman teollista rehua. Mikäli kiinnostut meidän hunajastamme kannattaa myös kysyä jos sattuu olemaan ylimääräisiä tuoreita kananmunia myytävänä.  

Eläimet